Bright White Studio Designed For A Couple Of Interior Stylists

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Australian architecture firm Marc&Co were asked by their clients, interior styling firm Indigo Jungle, to create a small pavilion in a subtropical garden that they could use as their studio space.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Working together with builders MCD Construction, the architects created a structure with an angled super skinny entry door that welcomes guests. As they enter the pavilion, the dark building is forgotten as it opens up to an all white interior, creating a sense of space and openness.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

The zigzag pattern from the exterior has been carried through to the interior.

Indigo Jungle Studio by Marc&CoWork desks have been integrated into the building’s design. Fitting them between the zigzag angles of the structure.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

The space has windows positioned high and low, that perfectly frame specific landscape views.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

As the interior is all white, it’s an ideal backdrop for the interior stylists to display and test their ideas.

Indigo Jungle Studio by Marc&CoPhotography by Alicia Taylor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s