Social Housing in Mieres, Spain

It is necessary to address the project to the study of functional conditions of the housing unit. The proposal sets out a dwelling protected by two galleries, and free in its interior. Mechanical and wet spaces appear together building a technique “wall” which allows cross ventilation and versatile spaces.

The galleries, an intermediate space, interior and exterior, warm in winter and cool in summer, recover significative traditional North Spanish architecture gestures. A new housing that is geared to landscape views and light, and protected from the noise.

Advertisements

One thought on “Social Housing in Mieres, Spain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s