The We House

Composed of two main sections linked by a glass and wood kitchen, the We House ties together its various areas with a few smart details. Reclaimed wood from an old factory in Brooklyn is used throughout the house, most notably in the ceilings of the kitchen and bedrooms. It’s mirrored in the board concrete used elsewhere in the house and complemented by steel casement windows that give the main living areas a slightly industrial feel.

Photos by Ed Lederman


One thought on “The We House

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s