The Seaside House

Overlooking the ocean in Kanagawa, Japan, the Seaside House uses a linear layout to maximize views. Minimal in form and color, the stark white reinforced concrete structure stands out from its more traditional neighbors. The lack of roadside windows provides the interior with privacy, while also directing full focus toward the water. Each room contains a floor-to-ceiling glazed wall, providing both undisrupted views of the sea and access to a cantilevered deck with a full-length swimming pool.

Photos: Shinichi Ogawa & Associates

Advertisements

4 thoughts on “The Seaside House

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s